About | Mysportmap

Over ons

Ons product

Op Mysportmap.nl kun je een sportactiviteit laten printen op een poster of plexiglas. Mysportmap.nl is onderdeel van Epremium en daarmee zijn we al enige tijd toonaangevend op het gebied van printen en produceren van gepersonaliseerde producten.  Één van onze websites is Reisposter.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen door klanten die wij al mochten voorzien van een unieke print. Omdat wij met Epremium meerdere soortgelijke webwinkels hebben weten wij precies op welk vlak er vragen worden gesteld. Wij proberen deze dan ook dagelijks te verbeteren om jouw te voorzien van het beste resultaat. 

Onze posters worden doorgaans binnen 2 werkdagen na goedkeuring afgeleverd. Plexiglas heeft een iets langere levertijd en dit kan zo’n 4/5 werkdagen duren. 

Ja, wij mailen eerst een gratis drukproef ter goedkeuring. Pas na akkoord vragen wij om een betaling zodat wij de order definitief kunnen maken. Wij printen niks zonder hier akkoord op te krijgen. 

Ja, het is op onze website mogelijk om verschillende kleuren aan te vragen. 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Winkelwagen